Sunday, May 20, 2012

Kas sul pole aega koeraga jalutamas käia, kassiga mängida?


Kas sul on kodus tore lemmikloom, kelle pidamiseks on sul raha, pinda ja soovi, aga puudub aeg?
Kas sa tead, et peaksid rohkem oma koeraga jalutamas käima või kassiga mängima, aga kiire elutempo tõttu pole aega selleks? Siin tulen appi mina!
Koerad vajavad jalutamist ja suhtlemist. Samuti vajavad kassid. Tänapäeval on paljudel omanikel korterites mõni loom ööpäevad läbi üksi kodus, sööb ja igavleb. Tähelepanu puuduse tõttu tekivad loomadel käitumisprobleemid, sest see on ainuke viis saada omaniku tähelepanu. Samuti päevade läbi üksi kodus ülepaisutatud kausside taga söömas käimine ja vähene liikumine viib looma ülekaalulisuseni.Seda kõike saab ennetada ja leevendada! Palka ka loomale loomahoidja teenus, nagu ka lastele palgatakse lapsehoidjaid!

Pakun koerajalutamise teenust 8 eurot tund aega. Samuti võin teie kassiga mängimas käia.




Kas sa plaanid reisile minekut aga reisile ei soovi looma kaasa võtta? Kas sul pole kellegi kätte looma anda? Kas kõik hotelli kohad on täis? Või on su loom ara või närvilise iseloomuga, nii et talle hotelli panek valmistaks liiga palju stressi? Siis tuleb appi lemmikuhoiu teenus omaniku juures:




Pakun lemmikuhoiu teenust omaniku juures, terve päev kassile 20 eurot päeval, öösel  30 eurot. 
Koerale on päeval hoiu teenus  30 eurot ja öösel 40 eurot. 
Seda teenust saame muudele loomadele ka pakkuda.
Hind sisaldab looma eest hoolitsemist, temaga jalutamist, mängimist, toitmist ja kõike muud mis on vaja tema eest hoolitsemiseks teha. Samuti sisaldab teenus muid elementaarseid tegevusi, mida näeme, et omaniku juures teha võiks- näiteks toa koristamine, söögi valmistamine peale seda kui loomaga on tegeletud. 
Sõlmime omanikuga materiaalse vastutuse lepingu, et omanik ei pelgaks võõraid sisse lasta oma koju. 
Sobib närvilisematele ja arematele loomadele, kes hotelli panekust oleks liiga stressis.

Kas soovid uhket fotot saada oma lemmikust mälestuseks, et see ära raamida ja panna see näiteks seina peale? Kas soovid ühte fotosessiooni oma armsa loomaga koos teha?
 



Pakun fotosessioone loomadega, 1 tund on 10 eurot. 
Põhiline on et klient jääks fotoga rahule. Vabalt valitud kohas, ajal ja kas koos omanikuga või ilma omanikuta. Foto saadame manusega e-mailile. Kui soovid fotot cd peale, mälupulga peale või väljaprindina ja raamituna, võime seda ka teha, eeldusel et täiendavad kulud kinni makstakse.

Küsimuste korral palun võtke minuga ühendust triinu.kann@loomakaitse.ee või teenuse soovi korral helistage 56943296

Tänan tähelepanu eest!
Ilusat kevadet teile !

No comments:

Post a Comment